Ribe

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu period značajnog uspona, velikog zadovoljstva i nove sreće koja će ulapšati Vaš život u svim pravcima. Očekuje Vas prestiž u različitim oblastima kroz lično ostvarenje i širu profesionalnu ili društvenu afirmaciju. Planetarni aspekti Vas podstiču na preuzimanje aktivne uloge i rešavanje niza pitanja koji se odnose na Vašu dalju perspektivu. Ovo je »Vaše vreme« koje nikako ne treba propustiti, kao niz srećnih mogućnosti koje donose važnu životnu prekretnicu. Lična snaga i pozitivna energija proizilazi iz kosmičkog poretka koji Vam donosi privilegovani položaj i različite »plodove«. Na Vama je da usmeravate svu svoju kreativnu energiju ka prioritetima, ali dobar splet okolnosti učiniće da zablistate na različitim stranama. Ponekad sve izgleda moguće ili dostižno, naročito ako Vas prati faktor sreće uz lično samopouzdanje i ljubavnu podršku. Pokažite svoju nesebičnost tako što ćete deliti sa drugima svoj uspeh, zadovoljstvo i sreću, ujedno to je i način da uvećate svo svoje »bogatstvo«.

 

Ljubav:
Ljubav je osnovna inspiracija i odraz Vaše unutrašnje sreće, a uz svest koju imate za Vas počinje i neko novo srećnije vreme u društvenim, ljubavnim ili porodičnim odnosima. Topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili odnosu sa voljenom osobom, delovaće i kao posebno zadovoljstvo koje ste već duže iščekivali. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji ćete osećati u Vama će neprekidno buditi nove ideje, inspiraciju i impuls koji Vas podstiče na veliku radost. Uživajte u ljubavnoj sreći nekim neobično lepim situacijam u periodu od marta, maja i jula meseca. Umećete da zablistate u punom sjaju uz dragu osobu, jer uvek kada imate dobar podsticaj možete da izrazite svoje misli i osećanja. U periodu od septembra, tokom oktobra meseca i krajem godine ljubavna harmonija će pozitivno uticati na Vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos. Ljubavni sjaj i zadovoljstvo se uvek jasno vide na Vama, tada zračite nekom posebnom energijom, magičnim šarmom i delujete skoro nedodoljivo.

 

Posao i finansije:
Dovoljno ste snalažljivi i ne dozvoljavate da Vas neko ograničava u pogledu poslovnih mogućnosti koje imate. Većinu dogadjaja na poslovnoj sceni umete da prepoznate kao dobru priliku i vešto ćete uspevati da iskonstruišete mogući scenario, što će Vam već krajem januara i u kontinuitetu fabruara i marta meseca donositi značajnu prednost ili privilegiju u odnosu na ostale saradnike. Važno je da pravilno prilagodjavate svoj profesionalni stil i vrednosne kriterijume prema zajedničkim i ličnim interesima. Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada, uz prihvatanje novih ideja koje će Vam omogućiti veću slobodu izražavanja. Ukoliko se bavite poslovima u domenu privatnog sektora, investiranjem, pravima, medijima, umetnošću ili putovanjima očekuje Vas značajniji uspeh u drugoj polovini godine. Kada se preklapaju Vasa dobra volja i stvaralačka energija, to donosi uspeh i poseban efekat, naročito u periodu od jula, tokom septembra i novembra meseca.

 

Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju i da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili preteranog forsiranja moguće su prolazne glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je desna strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 19. aprila do 07. maja, zatim od 09. do 23. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

 

Sugestija:
Partnerstvo je Vaša »dobitna kombinacija«. Važno je da imate dobro osmišljene planove, planete su Vam naklonjene i podstiču Vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima. Proširite svoje saznajne vidike i ulapšajte svoj odnos sa bližom okolinom. Sreća je na Vašoj strani – uživajte u svim životnim radostima koje Vam stoje na raspolaganju. Očekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni dogadjaji u ljubavnom životu.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode