Bik

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu naizmenično smenjivanje različitih izazova kao dobrih prilika i spremnost da ih prepoznate ili da se oko njih pravilno angažujete. Umeće je da pravilno dozirate svoje želje i mogućnosti, kao i da balansirate između poslovnih i privatnih situacija u skladu sa mogućnostima i planetarnim uticajima koji Vas prate. Moguće je ostvariti poslovni uspeh i ličnu sreću, ali neophodna je postupnosti i podrška okoline. Očekuje Vas značajniji uspeh u poslovima koji su povezani sa edukacijom, naukom, izdavaštvom, umetnošću, turizmom, zabavom. Prihvatite različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom. U ljubavnom i porodičnom životu osetićete zadovoljstvo koje Vas inspiriše na veće zalaganje u prave vrednosti. Smisao i vrednosti se menjaju u skladu sa unutrašnjom snagom koju dobijate kroz bliskost i povezanost sa dragim osobama.

 

Ljubav:
U odnosu sa ljubavnim partnerom pokažite više sluha nego obično za emotivnim razumevanjem i zbližavanjem, kako biste pravilno rešili neke zajedničke dileme. Emotivna podška je uvek potrebna i uzajamna, ona utiče na kompletno raspoloženje ne samo u ljubavnom odnosu već i na osnovna dešavanja u porodici. Ukoliko ste slobodni onda dogadjaji iz Vašeg ljubavnog života ne treba da zaokupljaju pažnju javnosti, budite diskretniji u svom ponašanju nego obično. Potrudite se da postavite jasniju granicu izmedju svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Nema razloga da nekom popuštate više nego što to želite. Nakon emotivnih dilema i situacija koje donose osećaj nesigurnosti očekuju Vas prijatni dogadjaji, zadovoljstvo i ostvarenost u ljubavnom i porodičnom životu, naročito u periodu od 06. juna do 06. jula. Priuštite sebi mnogo lepih trenutaka i uživajte u svemu što utiče na zajedničku sreću u periodu tokom avgusta, spetembra, oktobra i novembra meseca.

 

Posao i finansije:
Potrebne su Vam pouzdane informacije kako biste imali realnu sliku svih aktuelnih dešavanja, koja utiču na poslovnu klimu i dogovore sa saradnicima. U nekim iznenadnim ili neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, važno je da delujete vrlo trezveno i odlučno. Biće Vam jasno da su mnoge prednosti na Vašoj strani i zato strpljivo sačekajte na svoju šansu ili na optimalne uslove, naročito u periodu od marta, maja i septembra meseca. Ponekad postoje poslovne dileme koje će zahtevati fazu kreativne inkubacije, pre nego što se iskristališe dobra odluka i pozitivno rešenje. Budite pažljiviji tokom februara, aprila i juna meseca. Pokazaće se da su Vaše vizije i poslovna strategija koju koristite uspešna formula, koja donosi značajnu moralnu i materijalnu satisfakciju na koju će se mnogi ugledati. Naredna godina je povoljan period za investiranjem kroz poslove u domenu privatnog sektora, sa nekretninama ili za uvećanjem imoviskih vrednosti.

 

Zdravlje:
Zbog napornih obaveza i dinamičnog načina života moguće su prolazne glavobolje, povremeno pad imuniteta, hronične tegobe, promene i oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 06. do 25. februara, zatim od 02. do 30. juna, kao i početkom septembra i sredinom decembra meseca.

 

Sugestija:
Prisustvo Jupitera u Vašem desetom polju deluje kao dobar podsticaj za ličnim preispitivanjem i definisanjem prioriteta u različitim oblastima. Sagledajte sve »prednosti i nedostatke«, kako biste pravilno usmerili svoju kreativnu energiju. Očekuju Vas »zlatni rezultati« na različitim poljima, odsjaj unutrašnje sreće i zadovoljstva u harmoničnoj zajednici.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode