Rak

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu značajnije promene u svim životnim oblastima, ali u određenim etapama. Na sreću Vašoj prirodi i temperamentu pogoduje postepeno prilagođavanje, čak i kada je reč o ličnoj sreći, poslovnom i statusnom usponu. Prednost koju Vam donose planetarni aspekti za naredni period, su različite izuzetno dobre mogućnosti ili splet srećnih okolnosti koje utiču na »sjajan ishod« ili na »dobitnu kombinaciju«. Faktor sreće ima presudnu ulogu i to ćete osetiti u mnogim situacijama, kada se iznenada budu »otvorila neka zlatna vrata« koja vode ka uspehu i sreći. Aspekti su zaista povoljni za različite vidove investiranja u »najveće lične vrednosti«, a zatim kroz novčane transakcije, kao i imovinske ili kreditne aranžmane. Princip Vašeg uspeha najčešće proizilazi iz podrške okoline ili pozitivnog uticaja određenih osoba. Ponekad morate biti spremni na veći rizik, ali sve ima svoju cenu i Vi umete da prepoznate dobitnu kombinaciju.

 

Ljubav:
Inspirisani ste na neka nova razmišljanja i stalo Vam je održite romantičnu sliku u odnosu sa svim dragim osobama. Postoje različite situacije koje deluju vrlo podsticajno na boju Vašeg raspoloženja i na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Slobodno možete da uživate sa mnogim izlivima nežnosti u odnosu sa bliskom osobom i svima koji su Vam dragi. Ukoliko ste slobodni postoje Vam neke zanimljive situacije koje će delovati vrlo izazovno, na Vama je da se prepustite svom unutrašnjem osećaju koji Vas neće izneveriti. Možda ne možete uvek da ostvarite baš sve što priželjkujete, ali Vi umete da preponate dobar ljubavni ritam i to će Vas ispuniti novim zanosom. Očekuju Vas ljubavna sreća, zadovoljstvo i momenti radosti u periodu tokom februara, marta i maja meseca. Posebno lepa dešavanja u ljubavnom i porodičnom životu će Vas pratiti od 01. do 28. avgusta, zatim krajem septembra, tokom novembra i krajem decembra meseca. Uživajte u svom svetu sreće.

 

Posao i finansije:
Očekujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni i spremni ste na dodatno angažovanje. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost i preciznost, predstavlja dobru formulu za novi uspeh koji će Vas pratiti u dužem periodu tokom ove i nekih narednih godina. U prilog Vam idu mnoge važne situacije koje potvrdjuju Vaša očekivanja ili ulogu koju i njima možete da ostvarite, zatim i podršaka koju dobijate od nekih vrlo uticajnih saradnika. Ponekad treba vešto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili maksimum, naročito u periodu od februara, marta, maja, septembra i novembra meseca. Svakako jedan od značajnih faktora motivacije i uspeha je saznanje, da se Vaši poslovni planovi uklapaju u zajedničke interesne ciljeve. Uspeh Vas očekuje u poslovima vezanim za javnost, medije, umetnost, obrazovanje, ekonomiju i političke angažmane. Poželjno je da tokom vremena unapređujete svoje kriterijume i standarde.

 

Zdravlje:
Moguće su povremene glavobolje, pojačana nervoza ili smetnje sa pritiskom. Stresne situacije kroz koje prolazite imaju negativan uticaj na Vase psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od kraja aprila, zatim od 05. do 21. septembra, kao i krajem decembra meseca.

 

Sugestija:
Važno je da postavite pravilna merila vrednosti i da sačuvate samopouzdanje. Nalazite se u prilici ste da u odreeđenim fazama ostvarite svoje veličanstvene snove, neke potajne želje ili velike ambicije. Jupiter - planeta »velike sreće«, pomaže uspešnu realizaciju ciljeva koje imate, naročito u periodu od kraja februara i od 27. marta. Najlepše zadovoljstvo i sreća Vas očekuju u krugu porodice i u odnosu sa voljenom osobom – sačuvajte svoje »najdragocenije bogatstvo«.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode