Blizanci

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu nove izuzetno uspešne i srećne dogadjaje u Vašem profesionalnom, privatnom, ljubavnom ili porodičnom životu. Pred Vama je period koji donosi veliku ostvarenosti ili »zlatni vrhunac«, kroz sve važne ciljeve i prioritete koje ste sebi postavili. Tokom naredne godine planetarni aspekti Vam pomažu da se u potpunosti ostvarite i da osetite svu sreću koja postoji zbog Vas. Ponekad je moguće ispuniti sve planove i važno je da imate svest o tome, kako biste pravilno usmeravali svoje misli i energiju. Vaša unutrašnja snaga jeste i Vaš najjači pokretač, te sve svoje planove možete da ipunite pre ili kasnije, tek kada ste ostvarili harmoničan odnos sa porodicom i sa bliskom osobom. Razni zlatni plodovi, značajni rezultati ili velika sreća koja Vam predstoji u suštini predstavljaju epilog svih prethodih faza kroz koje ćete prolaziti.

 

Ljubav:
U ljubavnom životu Vam predstoje pozitivne promene i sjajna ostvarenja. Sve zavisi od Vašeg emotivnog statusa, šta zapravo želite i koliko možete ili hoćete. Na sreću, Vi umete brzo da se orijentišete prema nekim zanimljivijim sadržajima ili novim »izvorima radosti«. Vama ne manjkaju dobre ideje bez obzira u kojoj emotivnoj fazi da se nalazite. Ukoliko ste slobodni predstoje Vam neki zanimljivi susreti koji će Vas inspirisati da se oprobate u novoj ljubavnoj vezi ili na način koji pogoduje Vašem emotivnom raspoloženju. Očekuju Vas prijatna ljubavna dešavanja u periodu od februara do jula meseca. Pratiće Vas i aspekti su izuzetno povoljni za bračnu zajednicu i proširivanje porodice, naročito tokom jula, septembra i oktobra meseca. Nema razloga da sebi uskraćujete različita iskustva i zadovoljstva koja će ulepšati Vaš ljubavni život, naročito kada imate svest da delujete vrlo inspirativno na svoju okolinu.

 

Posao i finansije:
Početkom godine bićete prisutni u mnogim aktuelnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umećete da odgovorite na dobru priliku. Delujete samouvereno i veoma efikasno uspevate da nametnete svoje poslovne vizije i rešenja, naročito u peruodu od februara meseca. Bićete podstaknuti nečijom pričom o poslovnoj saradnji, privlačiće Vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili širem društvenom prestižu. Vaše ideje će se uklapati u zajedničke interese, tako da će Vam saradnici sa poverenjem prepuštati »vodeću ulogu«. Na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završtite niz poslovnih dogovora na različitim stranama u periodu od aprila, juna i oktobra meseca. Na Vaše samopoudanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan »utisak« koji ćete ostavljati u širim krugovima. Mudro prihvatite sve što može da doprinese trenutnom uspehu, jer pravilno doziranje i izvesnog stepena rizika predstavlja dobar način da zadžite svoju privilegovanu poziciju u odnosu na neke saradnike.

 

Zdravlje:
Ukoliko ste zapostavili brigu o zdravom načinu života osetićete povremene iritacije u vidu pada imuniteta ili slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalost. Važno je da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane, koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 14. februara do 17. marta, zatim tokom juna meseca, kao i sredinom septembra i početkom decembra meseca.

 

Sugestija:
Prisustvo Neptuna u devetom polju deluje podsticajno, proširuje Vaše saznajne vidike i ambicije. Jupiter – planeta »velike srece«, donosi niz srećnih okolnosti i mogućnost promene. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo obogaćuje Vašu ličnost i deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter Vam donosi različite povlastice i dobre prilike u pravcu poslovnog i ličnog usavršavanja.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode