Lav

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu promene kroz značajan uspon na poslovnoj i statusnoj lestvici, kao i potrebu da se posvetite nekim novim ciljevima koji će šire ili kompletno unaprediti Vaš životni status. Velika privilegija Vašeg znaka u odnosu na ostala sazvežđa za naredni period se ogleda u planetarnoj protežiranosti, koja Vam pomaže da ostvarite mnoge »zlatne plodove« ili vrhunac kroz važne ciljeve koje ste sebi postavili. Mnoge prednosti su na Vašoj strani, ali to ne znači da put do vrha lak i jednostavan. Svaku situaciju pokušajte da analizirate sa različitih strana i potencirajte rešenje koje Vam donosi najbolji epilog ili rezultate. Takodje, nemojte zaboraviti da Vaš uspeh ili upon koliko god da je značajan treba da se oslanja na podršku bliskih osoba i da će se Vaša sreća uvećati samo onda kada je budete delili sa svima koje volite. Jednostavno, bićete »veliki« onoliko koliko sebe budete delili sa drugima.

 

Ljubav:
Nova dinamika događaja početkom godine podističe Vas na aktivnu ulogu. Uživajte u različitim situacijama koje će Vas ispunjavati pozitivnim rasploženjem, kako biste sačuvali jaku volju i želju da pre ili kasnije ostvarite sve ono do čega Vam je stalo. Poznato je da Vi pometate faktore ograničenja i ne odustajete lako od svojih namera, a različiti ljubavni izazovi u tome mogu da Vas dodatno motivišu. Radost srca je impuls koji Vas najjače pokreće na skoro svaki vid dokazivanja i zadovoljstva. Ukoliko ste slobodni, na sreću neko ne može da Vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu. Očekuje Vas veliko zadovoljstvo i ljubavna sreća u periodu od februara do jula meseca, zatim ponovo tokom avgusta i početkom septembra meseca. Zablistaćete u novom sjaju u periodu od oktobra meseca i krajem godine. Mnoge Vaše najveće želje u ljubavnom i porodičnom životu sada mogu da se ostvare na najleši mogući način.

 

Posao i finansije:
Početkom godine nove okolnosti na poslovnoj sceni dodatno će Vas motivisati na potrebu za većim dokazivanjem pred saradnicima. Umete da delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve, zato nemojte propusititi dobru piliku koju ćete imati od 17. januara i tokom februara meseca. Ako se bavite poslovima koji su povezani sa edukacijom, investiranjem, trgovinom, sportom, inostranstvom nalazićete se u povlašćenom položaju od aprila i maja meseca. Možete napredovati u nekim započetim poslovima naročito u drugoj polovini godine. Novi oblici udruživanja ili angaživanje na novim poslovima donose veći uspeh od septembra meseca. Važno je da racionalnije koristite svoju energiju i vreme. Ukoliko se planski držite poznatih pravila i izgebavate nepotrebne rizike Vaš napor će biti krunisan dobrom satisfakcijom ili napredovanjem na statusnoj lestvici krajem godine.

 

Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete i da upražnjavate redovne zdravstvene kontrole. Moguće se povremene glavobolje, zatim prolazne tegobe sa sistemom za varenje, iritacije želuca, bolovi u stomaku i virusne infekcije. Obratite pažnju na povišenu psihičku razdražljvost i na učestale nervoze. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizička relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 05. februara do 09. marta, zatim tokom juna i novembra, kao i krajem decembra meseca.

 

Sugestija:
Pozitivni aspekti Neptuna i uticaj Jupitera u sedmom polju, u dužem vremenskom periodu deluju podsticajno, pred Vama je nova stvaralačka faza i sjajne mogućnosti koje ne treba propustiti. Važno je da sačuvate pozitivan impuls i orijentaciju – osetićete velike promene na svim životnim poljima. Zlatni rezultati, uspeh ili ostvarivanje predstavljaju Vašu osnovu orijetnaciju.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode