Vaga

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu obilje pozitivnih dogadjaja kroz polje kreativnog i ličnog izražaja, komunikacija, javnih nastupa, putovanja, edukacije ili novog profesionalnog napredovanja. Vaša okolina ima izuzetno važno i pozitivno značenje u mnogim situacijama, dobijaćete podršku, podsticaj ili odredjene olakšice. Princip Vašeg uspeha predstavljaju zajedničke relacije ostvarene kroz partnerstvo, udruživanje ili saradnju. Mudrost je u povezivanju poslovnih i provatnih interesa, kao dobar model uspeha i sreće za duži vremenski period. Obratite pažnju na različite mogućnosti putovanja, važna je razmena informacija, podstičite nove kontakte ili veze koji će Vam omogućiti raznovrsna iskustva, širi društveni i poslovni uticaj. Pokazaće se da je faktor sudbinske sreće u mnogim okolnostima na Vašoj strani, a mnogi predstavnici ovog znaka imaće neki »veliki dobitak« koji će ostaviti značajniji trag na Vaš život.

 

Ljubav:
U ljubavnom životu bićete u prilici da se ostvarite kroz neke nove kontakte i veze. Prijaće Vam promena u odnosu sa partnerom ili novi doživljaji sa kojima obogaćujete svoje životno iskustvo i zadovoljstvo. Ukoliko ste mladi ili slobodnog statusa, sjajno ćete se snalaziti u kontaktima koji deluju nesvakidašnje i kao neobična ljubavna priča. Očekuju Vas radosni dogadjaji i neki čarobni susreti u periodu od 03. februara do 07. juna. Vaša prednost je što umete da privučete pažnju i da animirate drugu stranu, možda brže gubite interesovanje u odnosu na partnera nakon sjajne ljubavne uvertire. Dobro je da ćete skoro uvek imati mogućnost šireg izbora i da ćete u tome zaista umeti da uživate. Uživajte u svemu što deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i prepustite se svojoj ljubavnoj inspiraciji u periodu od jula, septembra, oktobra, kao i krajem novembra i tokom decembra meseca. Ovo je povoljan period i za bračnu ili porodičnu sreću koju ćete dugo pametiti.

 

Posao i finansije:
Postoji niz dobrih okolnosti koji Vas prati tako da svoje poslovne vizije možete da plasirate na više načina i u različitim pravcima, naročito u periodu od kraja januara i početkom februara meseca. Novi uspeh donosi i veću svest o odredjenim privilegijama sa kojima raspolažete, kao i osećaj samopuzdanja. Mudro je da neprekidno radite na pomeranju dosadašnjih standarda u izboru poslovnih tema, strategija ili u saradnji i iskustvu. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i prihvatite dobar savet, važno je da spojite ugodno sa nekim korisnim ili praktičnim rešenjem ne samo kroz trenutne faze već i za dalju perspektivu. Uspeh, satisfakcija i važni rezultati pratiće Vas i u periodu tokom aprila, maja i juna meseca, zatim naročito u nekom novom ciklusu od oktobra do kraja godine. Napredovanje Vas očekuje posebno u poslovima koji se odnose na trgovinu, medije, izdavaštvo, turizam, nauku i obrazovanje, gradjevinarstvo ili političko angažovanje.

 

Zdravlje:
Moguće je da će Vaše zdravstvene tegobe najčešće biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom i velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 21. januara do 11. februara, zatim tokom maja, od 27. avgusta od 14. septembra, kao i od 23. oktobra do 09. novembra.

 

Sugestija:
Položaj Jupitera i Neptuna u petom polju, uz prisustvo Urana u šestom polju, unosi dodatnu dinamiku u Vaš poslovni, ljubavni, partnerski ili lični zivot. Na Vama je da u potpunosti realizujete svoje velike planove. Moguće su najzanimljivije kombinacije i preplitanje poslovnog uspeha, ljubavne sreće i ličnog zadovoljstva na neke posebne i nezaboravne načine.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode