Ovan

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu ostvarenost kroz različite oblasti privatnog, porodičnog i poslovnog života. Ovo je period koji Vam donosi obilje dobrih mogućnosti i od Vaše procene pri donošenju odluka o najboljem izboru, zalaganja i istrajavanja kroz planove koje ste sebi postavili zavise i krajnji ishodi. Postoji jedna sjajna pouka koja glasi: »menjati se, a ostati isti«, poželjno je da shvatite njen pravi smisao kako biste učinili mnogo na sebi i pri tome ostvarili što više od mogućnosti koje će Vas pratiti. Glavni akcenat je na tome da sebe što više podstičete, prilgođavate, menjate u različitim pravcima koji donose unutrašnji sklad sa svim ostvarenim ciljevima. Snaga samopouzdanja u najvećoj meri zavisi od Vaše usklađenosti sa planovima i aktivnostima oko kojih ćete biti angažovani. Na sreću planetarni aspekti Vam pomažu da pronađete »sjajnu formulu« ili »dobitnu kombinaciju«, pod uslovom da imate i dobar plan.

 

Ljubav:
Za Vas postoji obilje novih događaja i ovo je godina, koja predstavnicima Vašeg znaka donosi važne promene i ostvarnost kao »čarobnu sreću«. Osetićete različite blagodeti u svom privatnom, ljubavnom, intimnom ili porodičnom životu. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine, umećete da prepoznate dobru priliku u kojoj ćete uživati u skladu sa svim potrebama koje imate. Naročito je važan period od 03. februara, pa sve do 07. juna, kada će Venera boraviti u Vašem sazvežđu i imaće najbolji uticaj na Vašu »ljubavnu sreću« ili da ostvarite sve ono do čega Vam je stalo u ljubavnom i porodičnom životu. Najlepše zadovoljstvo, ljubavni procvat i sreću uz sve one koje volite imaćete priliku da osetite i tokom jula, septembra, oktobra i decembra meseca. Pred Vama je veoma povoljan period za različite vidove investiranja, što se odnosi i na mogućnosti u vezi sa porodicom, imovinom i nekretninama. Zaista, velika sreća je u potpunosti na Vašoj strani.

 

Posao i finansije:
Početkom godine pokazaćete dobru volju za nekim alternativnim poslovima i potrudićete se da uspostavite nova pravila u dogovoru sa saradnicima. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kada su okolnosti premenljive i kada se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od aktuelnih dešavanja. Iznenadne promene ili dobar sled okolnosti ići će Vam u prilog, tako da Vas očekuju različiti izvori dobitaka, napredovanje u karijeri i poboljšanje statusa. Moguće su i odredjene diplome, titule, sertifikati. Očekuje Vas značajniji poslovni uspon, naročito u peridu od aprila, juna, oktobra i decembra meseca. Dobra poslovna strategija koju treba da primenjujete tokom cele godine, je i zlatno pravilo: »sve u svoje pravo vreme«. Ukoliko se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima, sportom ili trgovinom predstoji Vam uspeh, veća satisfakcija ili nagrade u drugoj polovini godine.

 

Zdravlje:
Poželjno je da se pravilno zaštitite od različitih virusa, infekcija i prehlada. Generalno osetljiviji period Vas očekuje tokom januara, od 27. aprila do 29. maja, kao i u periodu tokom septembra meseca. Izbegavajte situacije koje negativno utiču na Vašu psiho-fizičku ravnotežu, budite pažljiviji u saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane.

 

Sugestija:
Prisustvo Jupitera u Vašem jedanaestom polju, donosi sreću u ostvarenim planovima i partnerskim odnosima. Neptun i Uran Vam daju mudrost, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguće ili nemoguće. U periodu od 11. februara i tokom aprila, očekuje Vas period poslovnog ili javnog uspeha i ličnog zadovoljstva. Sve što je lepo postaje još lepše, kada se razmenjuje i uvećava sa onima koje volite.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode