Strelac

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu značajniji uspeh i važno napredovanje na poslovnoj i društvenoj lestvici. Očekuju Vas »zlatni plodovi« i odjek koji ćete ostvariti u različitim društvenim relacijama. Planetarni aspekti najavljuju mnoge okolnosti koje su na Vašoj strani, a postepeno ćete dobijati bolje uslove za širu afirmaciju i nagradjivanje. Zapamtite dobro, svi oblaci se brzo razmaknu i prave vrednosti uvek opstaju. U narednom periodu pratiće Vas i dobre prilike za različitim kontaktima, edukacijom, proširivanjem saznajnih vidika i sposobnosti. Mudro je da najviše »investirate« u sebe, ali i u neke spoljašenje ili materijalne aspekte koji će Vam biti značajni za duži vremenski period. Snagom volje i jasnom spoznajom o izboru ciljeva koje ste sebi postavili možete da učinite mnogo više, nego što ste do sada pretpostavljali. Važno je i da imate svest o tome, da je »faktor sudbisnke sreće« na Vašoj strani.

 

Ljubav:
Početkom godine su moguće neke ljubavne dileme, ali Vi ćete ih rešavati na pravi način. Svakako i faktor vremena za Vas ima povoljno značenje, iksristalisaćete svoja osećanja i ujedno ćete sebi i svom partneru dati novu priliku da sve sagledate na bolji način. Ukoliko ste slobodni više će Vam pogodovati varijatna da sami pravite izbor, nego da odgovarate na nečije ljubavne signale ili poruke. Prijatni događaji, ljubavna romansa ili novo zadovoljstvo u zajedničkom životu Vas očekuje od 03. februara do 07. juna, zatim tokom jula, septembra i oktobra meseca. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina tokom decembra meseca predstoji Vam ljubavni sklad i velika sreća, ali najveće zasluge će imati Vaš partner ili osoba sa kojom ćete započeti novu romansu. Uživajte u svemu što donosi radist srca i može značajno da obeleži Vaš ljubavni i porodični život. Imaćete priliku da osetite mnoge nezaboravne čari, jer život je uvek »najlepše čudo« koje postoji.

 

Posao i finansije:
Vama odgovara aktivna uloga u različitim dogadjajima na poslovnoj sceni i već početkom godine umećete pravilno da nametnete većinu svojih ciljeva. U periodu od februara i aprila meseca, poželjno je da često preuzimate inicijativu kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Vaša blic inteligencija i uobičajena poslovna strategija će Vam pomoći da tačno procenite povoljnu situaciju i trenutak za akciju, naročito kada verujete u svoje znanje ili sposobnosti koje posedujete. Izbegavajte veće poslovne izazove ili potencijalni rizik tokom maja i avgusta meseca. Važno je da pravilno upotrebite svoje znanje i praktično iskustvo i da kreirate neke dugoročnije planove. Ovo je povoljan period za različite vidove investiranja kroz duhovne i metrijalne aspekte. Značajni su planovi u vezi sa imovinskim, finansijskim i vrednosnim ulaganjem, transakcije i kreditni aranžmani donose dobit, naročito u periodu od juna, i do septembra meseca do kraja godine.

 

Zdravlje:
Potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom stanju, jer usled preteranog zamora Vaš organizam postaje podložan na različita infektivna ili virusna oboljenja. Zbog psiholoških pritisaka i stresnih situacija moguće su češće nervoze i stomačne tegobe ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 18. marta do 11. aprila, zatim u drugoj polovini jula, od 11. do 23. septembra, kao i od 07. do 18. do decembra.

 

Sugestija:
Povoljni planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i na nove ambicije, odnosno novo saznanje uz proverene principe donosi najveći uspeh. Važno je dobro objediniti poznato iskustvo u duhu novog saznanja, sačuvati mudrost kroz istraživanje i ostvarivanje. Jupiter – »planeta velike sreće«, pomaže ličnu ostvarenost, poslovni uspon i značajno napredovanje na svim životnim poljima. Sve što je dobro – može biti još bolje, ako to zaista želite.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode