Jarac

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu nove dogadjaje koji donose mnoge rezultate i zahtevaju dokazivanje kroz prioritete koje ste sebi postavili. Dobar splet okolnosti i različite situacije Vašu pažnju najviše će umeravati, ka ličnom usavršavanju i prestižu u svim životnim poljima. Pomeranje nekih subjektivnih i objektivnih granica je uvek moguće, kao odraz mudrosti i posebno kroz unutrašnji proces učenja i podsticanja volje. Posebno obratite pažnju na različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom, kao dobru priliku da unapredite svoje iskustvo, saznanja, uspeh i društveni položaj. Podršaka okoline nije dovoljna da biste ostvarili sve svoje ciljeve, ali važno je da u sebi objedinite sve pozitivne uticaje kako biste prevazišli različite faktore ograničavanja. Važno je da imate svesto o tome, da je uvak ona najjača snaga u Vama i da imate priliku to da osetite kroz momente ostvarenosti na najbolji mogući način.

 

Ljubav:
Možda Vaš ljubavni odnos početkom godine nije preterano idiličan, ali to Vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom i da ostvarite svoje namere. Obratite pažnju na dešavanja koja će Vas prati u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu u periodu tokom marta, juna i septembra meseca, važno je da pravilno rešite svoje emotivne dileme. Ukoliko ste mladi i slobodnog statusa, imponovaće Vam mnoge situacije koje donose osećaj radosti i ljubavnog zadovoljstva u periodu od aprila i jula meseca. U drugoj polovini godine možda neki kontakti koje ćete imati nisu u potpunosti ostvarenje Vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali to svakako treba proveriti i prihvatiti trenutke radosti i sreće u nizu novih događaja koji su pred Vama. Zadovoljstvo može biti i kratkog daha, a da je pri tome i veoma poželjno. Mudrost je znati da sve dolazi u svoje svoje vreme, a faktor vremena i ljubavne sreće je na Vašoj strani. Očekuje Vas novo zadovoljstvo i ljubavna sreća od novembra meseca i nadalje.

 

Posao i finansije:
Osećate dodatni impuls i spremnost da se angažujete u više poslovnih pravaca. Uz analitičku svest koju posedujete poželjno je da se edukujete kroz neke praktične situacije i da sebi ostvarite što bolju poslovnu ili društvenu poziciju. Uvek postoji mogućnost da se odredjene dileme rešavaju u hodu i to ne treba značajno da utiče na Vaš uspeh. Pozitivni rezultati i satisfakcija Vas očekuje u drugoj polovini januara, tokom februara i marta meseca. Važno je da aktivno učestvujete u različitim pregovorima kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike ili potencijalne rivale. U periodu od aprila i septembra meseca, novi dogadjaji će zahtevati neprekidno prilagodjavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasudjivanja. Umećete sjajno da se organizujete pod različitim okolnostima, te da uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobro rešenje koje pogoduje zajedničkim interesima.

 

Zdravlje:
Važno je da se ponašate disciplinovano i odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, izloženi ste različitim pritiscima i često se nalazite pod stresom. Moguće su češće glavobolje, zatim povremene stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želudca, virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 05. do 21. januara, zatim od 02. do 11. maja, u drugoj polovini jula meseca, kao i od 24. oktobra do 13. novembra.

 

Sugestija:
Aspekti sa Saturnom podstiču Vas na naporno zalaganje i duhovno sazrevanje. Jupiter – planeta »velike sreće«, donosi pozitivan uticaj i različite privilegije koje vode ka velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od marta, maja i jula meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a novo iskustvo doprinosi Vašem unutrašnjem bogatstvu i sreći u zajednici.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode