Devica

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu period kvalitetnih promena i novih mogućnosti, koje će posebno pozitivno uticati na nivo Vašeg duhovnog, saznajnog i ličnog napredovanja. Postoji sled dobrih okolnosti koje će Vas dodatno motivisati da preuzmete veću odgovornost i da sebi postavite nove kriterijume vrednosti. U određenim etapama prolazićete i kroz neka iskušenja, ali sve je to put ka ostvarivanju ciljeva koje ste sebi postavili. Ovo je period koji pripadnicima Vašeg znaka donosi sjajnu priliku za napredovanjem u oblasti edukacije, usvajanjem novog znanja i iskustva imaće pozitivan efekat u više pravaca. Poželjno je da se opredelite za usavršavanje i da sebi postavite dugoročnije planove, jer sve ono što ostvarite kao značajniji uspeh u narednom periodu imaćete priliku da investirate i kasnije u nekom budućem vremenu. Faktor vremena Vam ide u prilog u različitim oblastima života.

 

Ljubav:
U ljubavnom životu situacija se poboljšava u odnosu na prethodni period. Potreban Vam je osećaj bliskosti, pripadonosti i emotivne podrške, čak i onda kada delujete samouvereno i sigurno. U skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima uživaćete u nečijem bliskom društvu, bez posebnog opterećenja o suvišnim »pravilima« koja remete ljubavni sklad ili sa predrasudama o zajedničkoj sreći. Očekuje Vas velika radost i ljubavna sreća u periodu od 17. februara, tokom marta, maja i juna meseca. Vaša intima je dragocena i sve ono što uspevate da ostvarite u partnerskom odnosu najviše će uticati na kompletnu viziju koju imate za naredni period. Ako se nalazite u dužoj vezi, moguće su odluke o zajedničkom ili bračnom životu. Ali, ako ste slobodni ili se nalazite u neformalnoj vezi nemojte žuriti sa donošenjem ozbiljnije odluke o zajedničkom životu, jer imaćete sjajnu priliku. Uživajte u ljubavnoj i zajedničkoj sreći i tokom avgusta, septembra i novembra meseca.

 

Posao i finansije:
Iznenadne promene ili novi dogadjaji na poslovnoj sceni mogu da poremete Vaš svakodnevni ritam, ali u svom tipičnom maniru umećete da delujete vrlo promišljeno i u kritičnom trenutku nećete odustajati lako od zacrtanih ciljeva. Postavili ste sebi jasne kriterijume i pokušavate da osmislite neke strateške planove koji bi se zasnivali na proverenim informacijama. Uspešni rezultati Vas očekuju tokom februara i početkom marta meseca. Stalo Vam je da ostvarite što više korisnih ciljeva za što duži period. U periodu od maja i juna meseca vešto ćete uspevati da pronadjete neka zaobilazna i efikasna rešenja, koja će potvrditi Vašu ispravnost u poslovnoj komunikciji ili delovanju. Važno je da ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje, kako biste u završnim fazama uz materijanu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni naročito, za period od septembra i novembra meseca.

 

Zdravlje:
Potrudite se da promeniti neke loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili učestvovanje u takmičarskim i stresnim situacijama. Obratite pažnju na rad srca, nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne smetnje na nervnoj bazi i podložnost na virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 17. marta do 21. aprila, zatim u drugoj polovini jula, kao i u drugoj polovini decembra meseca.

 

Sugestija:
Uživajte u lepoti promena i novih mogućnosti koje su pred Vama. Put do velikog uspeha i lične sreće nije lak, ali Vi se nalazite na korak do svojih ciljeva. Prisustvo Plutona u Vašem petom i Urana u sedmom polju, proširuje Vaš duh i saznajne vidike, unosi kreativnu energiju i podstiče stvaralački impuls. Na sreću Jupiter Vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepša čuda. Slobodno prihvatite različite izazove i prepustite se lepoti zajedničkog života.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode