Vodolija

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu najavljuje veliki uspon i donosi obilje sjajnih događaja i različita iskušenja ili izazove, kao put do uspeha i lične afirmacije. Nalazićete se u poziciji da donosite nove i ozbiljne odluke o svojoj budućnosti. Prolazite kroz novu fazu duhovnog sazrevanja, bez obzira na Vaš status ili godine proširićete svoje životno iskustvo. Prijatelji će Vam davati značajnu podršku u različitim oblastima i njihova pomoć je veoma dragocena. Predstoji Vam bitna podrška okoline i pozitivne promene kroz bolje uslove izražavanja, osetićete često »dodir sreće« i to je posebna privilegija koja će Vas pratiti u narednom periodu. Mnoge okolnosti su na Vašoj strani i važno je da imate svest o tome, da je sve postaje moguće kada uz lično zalaganje postoji i sudbinska naklonost koja Vas prati. Uživajte u svemu što će uvaćati Vaš unutrašnji sjaj i sreću, koju ćete na najlepši način podeliti sa onima koje volite i preneti na svoju okolinu.

 

Ljubav:
Početkom godine pratiće Vas pozitivno raspoloženje i nema potrebe da krijete koliko Vas raduju Vas novi dogadjaji koji bitno menjaju Vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu zajedničkih planova. Partner će Vas iskreno podžavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada možda nije bilo tipično. U periodu tokom januara i od 03. februara do 07. juna, važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nova dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje. Pred Vama je povoljan period od jula i septembra meseca za investiranje u porodicu i za uvećanjem imovinskih vrenosti. Ukoliko ste slobodni, imponovaće Vam komplimenti ili pažnja koju dobijate. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i neka prelepa iskustva. Za Vas je ljubav i emotivno ostvarenje uporišna tačka, uživajte u svom ljubavnom sjaju u periodu od oktobra meseca.

 

Posao i finansije:
Početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi medju saradnicima koji će otežavati lak poslovni dogovor, ali Vi uvek imate neko alternativno ili »zlatno rešenje«. Zahvaljujući dobrim manirima koje posedujete i osećaju za diplomatiju Vi ćete uspevati da promenite neka ustaljena pravila. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara, marta i juna meseca. Naredna godina je posebno važna za osobe koje se bave javnim i scenskim poslovima, edukacijom, izdavaštvom ili medijima, takodje sportiste, zabavljače i umetnike očekuju bitne nagrade ili priznanja. Pre ili kasnije kompletna situacija će se polako okrenuti u potpunosti u Vašu korist i faktor vremena Vam ide u prilog. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti i privilegije sa kojima raspolažete, naročito u periodu od septembra, tokom oktobra meseca i krajem godine. Očekuju Vas zaista veliki rezultati i napredovanje na stusnoj lestvici.

 

Zdravlje:
Zbog dinamičnog načina života moguće su povremene glavobolje, učestale nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Nemojte sebi dozvoliti nemarnost po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 07. februara do 03. marta, zatim u drugoj polovini juna, sredinom avgusta i početkom septembra meseca.

 

Sugestija:
Sreća je kada postoji široki izbor mogućnosti ili prilika da se ostvarite u ličnom i zajedničkom životu. Planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Jupitera osetićete kroz ličnu i ljubavnu sreću, najlepša životna zadovoljstva, ostvarene investicije, materijalne, imovinske ili vrednosne aspekte. Sačuvajte veru u sebe, ali i u sve one koji su Vam dragi. Sve je zajedničko i uvek predstavlja odraz zajedničke sreće.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode