Škorpija

ZVEZDANI mozaik tokom 2009. godine, odslikava u Vašem sazvežđu sjajne aspekte na polju ličnih mogućnosti i potrebe za prevazilaženjem dosadašnjih standarda, koje ste sebi postavili u privatnom i poslovnom životu. U različitim fazama uspevaćete da ostvarite svoje velike ambicije i životne ciljeve uz prethodno istrajavanje kroz prilagođavanje na nove mogućnosti. Princip Vašeg uspeha najčešće proizilazi iz udruživanja i povezivaja različitih profila mogućnosti, ka zajedničkom cilju. Planetarni aspekti ukazuju na moguće probleme u nekoj početnoj fazi planova, ali završnica donosi upeh i satisfakciju. Mudro je da odredite i buduće smernice za dugoročniju perspektivu. Isplatiće Vam se različiti vidovi investiranja u poslovnu i privatnu budućnost. Ljubavna i porodična dešavanja utiču na Vaše dodatno samopouzdanje, ali sve dobija pravi smisao tak kada svoju sreću ili »blagodeti« podelite sa bliskim osobama.

 

Ljubav:
Neke početne dileme ili previranja u odnosu sa voljenom osobom imaju dobro značenje za dalju perspektivu. Kad god se Vaša osećanja i razum nalaze u blagom raskoraku, moguće su i pogrešne procene u pogledu ljubavnog raspleta. Ali, to je samo prolazna faza jer jasno Vam je da sve možete da uskladite na pravi način i uz iskrenu naklonost bliskih osoba. Očekuju Vas prijatni događaji i ljubavna sreća u periodu od 14. februara do 10. marta, zatim od 11. aprila od 02. maja. Za Vas uvek kada postoji radost i sreća, onda Vašoj sreći i nema kraja. Uživaćete u svim ljubavnim čarima u periodu tokom jula i avgusta meseca. Ukoliko ste slobodni pratiće Vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske Vašem srcu. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa ovo je povoljan period za zajednicu i porodicu.

 

Posao i finansije:
Pažljivo pretite nove informacije na poslovnoj sceni i imate svest o tome da se mnoge okolnosti menjaju u prilog Vašim interesnim planovima. U periodu od kraja januara i od marta meseca očekuju Vas i neke dodatne povlastice, mogućnosti za širu socijalizaciju i veće društvene uticaje. Postoji više dobrih formula koje treba primenjivati u odredjenom periodu, naročito kroz saradnju i partnerstvo podstičite svoja lična interesovanja koja deluju prihvatljivo za okolinu. Mudrost je u pravilnom doziranju i prepoznavanju najboljih trenutaka za akciju. Okolnosti koje će Vas pratiti tokom maja, juna, septembra i novembra meseca, predstavljaju splet dobrih okolnosti koje donose sjajnu priliku da se ostvarite u više pravaca. Upotrebite sve svoje adute u zavisnosti od situacija u kojima se nalazite i u skladu sa ličnom procenom. U izvesnom smislu možete biti i spokojni, ako imate zdravu svest o tome da vreme kao faktor ide Vama u prilog.

 

Zdravlje:
Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vaš organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguća je povremeni pad imuniteta, nervna osetljivost ili prolazne glavobolje. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 11. marta do 10. aprila, zatim od 21. maja do 04. juna, kao i 07. do 23. septembra.

 

Sugestija:
Učinite sve što je potrebno, da spojite lično zadovoljstvo sa nekim praktičnim aspektima koji će Vam doneti veliku radost i značajniji uspeh. Jupiter – planeta »velike sreće«, boravi u Vašem četvrtom polju i donosi pozitivne rezultate u oblasti stvaralaštva, različitih udruživana, zajednice i ljubavi od marta, maja i avgusta meseca. Čuda su moguća, važno je da sačuvate sve vrednosti koje imate, veru i samopouzdanje.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode