Kao u snu

Bas te veceri poceo sam da kopam po svom dosadasnjem zivotu i gledajuci u ogledalo rezimirao proteklo vreme i dosadasnje ljubavi. Srce je bilo moj adut u osvajanju svih tih malih lutkica koje se smese , svojim nosicima me dozivaju,okicama prave buru u meni ali, sem nekoliko posebnih situacija, moj duh se nije smirio niti ziveo od ljubavi.
I bas te veceri, poceo je na TV film pod naslovom Satir. Film je izazvao u meni paklenu revoluciju i pokazao mi jedan novi put. Naime, film je mitoloske osnove sa elementima jake erotike koju podsticu ta neobicna (izmisljena?) stvorenja - satiri. Njihov sexualni nagon je maximalan i nesavladiv. I ubijen satir ,satir koji
je prolio krv je vanserijski simbol sexa. Po predanju, oni su krali vile i sexualno ih zlostavljali i jedino su na taj nacin mogli biti ubijeni. Bili su to mitoloski djavoli sa sexom u krvi.
Taj film je ostavio dubokog traga na mene... U meni su poceli da zive ti cupavi nakazni polu-jarci polu-ljudi samo sa jednom zeljom - velikim i vrelim sexom!
Sledeceg jutra kao po obicaju sam otisao u teretanu. Usao sam i zbog ranog dolazenja nisam nikog zatekao. Ali na prvi pogled u dnu prostorije na spravi za noge sedela je devojka koja je odmah u meni podstakla kauperovu zlezdu.Mirno sam prisao svojoj spravi i poceo da radim.
Ona je lagano ali spretno zatezala svoju predivnu zadnjicu. Dok sam radio posmatrao sam pokrete te andjeoske devojke. Toliko erotike je bilo u njenoj pojavi: Na predivno izvajanim nogama imala je bele patike koje su, zbog svoje boje, posebno podsticale u meni ono animalsko, ono satirsko. Tanak sorc i bodi samo su jos vise ocrtavali ovog andjela. Na glavici je imala kacket i iz njega je samo virio repic. Ten boje cokolade izazivao me je da skocim i pojedem je.
Desnom rukom savijenom u laktu brisala je celo, leva je stajala na kuku. Noge je malo savila u stopalima...
Zatvorio sam lagano oci i radeci na spravi zaplovio u svet maste. Samo sam lagano slusao njene uzdisaje pod opterescenjem koje je podizalacPogledao sam je i video kako napsram mene radi i posmatra me u ogledalu.
Vazduhom se oseceo miris erotike, miris sexa, miris njenog medjonozja koji me je strasno opijao. Tada je promenila spravu i izbacila me iz misli, sela je naspram mene i pocela da siri svoje dugacke noge.
Sa strana tankog sorca provirivali su rubovi belih gacica. Trenerica me je odala. Ali desilo se nesto sto ni jednom satiru u filmu nije. Sisla je sa klupe i pitala da li bih joj pomogao da pravilno uradi zadnju lozu, da je pridrzavam u struku.
Zbunjeno sam je pogledao. Nasmesila se i pruzila mi ruku :"Ja sam Ljubica" Hladno sam promrljao svoje ime.
Prisao sam joj i ona je sela na spravu. Ruke sam nesigurno spustio na njen struk. Poceo sam da se znojim, vrtelo mi se u glavi. Ona je lagano podizala svoju nozicu.
Mirisla je na jagode i njena kosa koja je padala preko ramena spojila me je telepatski sa tim bicima iz stare grcke i postao sam upravo on , satir!
Krv satira strujala je mojim venama. Poceo sma lagano da je milujem i spustio joj nezan poljubac na rame. Samo je uzdahnula i jos vise podigla nogu. Krajickom oka proverio sam da li je instruktor tu. Na srecu bio je u susednoj prostoriji i montirao nesto.
Okrenula se ka meni, sela mi u krilo i pocela da mi ljubi uvo. Krv je kljucala u meni. Vise nisam obracao paznju da li ce uci neko - poceo sam da joj ljubim vrat i utonuo u ritam njenih uzdaha.
Vrelina naseg spoja i strast koja je plamtela opila je moj mozik i zeleo sam da vecno ne prestane. Spustio sam ruku na njen sorc i osetio lepljivu tecnost. Glavu je zabacila i lagano stenjala.
Dodirnuo sam te slatke usnice i mrsio njen mali zbunic. Rukom je stiskala moja ramena i milovala moje razvijene grudi. Moj glavati prijatelj nije izdrzao morao je napolje.
Svojom malom neznom rucicom dodirnula je vrh moje prirodne obdarenosti i kao da je u toj slatkoj glavici sevnulo pitanje: "jao sta cemo sa njim"
Podigao sam je u narucje, znali smo da nemamo mnogo vremena, i lagano je spustio na strunjacu.
Njena vlazna ribica olaksala je mom kopljaniku da lakse zaplovi u to more slatke sluzi. Nezno je sisala moj jezik.
Ljubio sam joj rame i lagano stenjao. Muzika koja je svirala nije nas omela da promenimo nas ritam, ritam satira.
Nisam mogao dugo da izdrzim sa takvim andjelom. Podigao sam je jos dva tri puta i ispustio vrelu tecnost. Nezno me je pogledala i poljubila u celo.
Otisao sam brzo da promenim majcu i kad sam izlazio video sam je kako se spremila i posla kuci. Samo je prisla i dala mi jednu ceduljicu..
Te noci nisam spavao. Shvatio sam da satiri postoje uvek su tu negde oko nas
samo je bitan momenat kad ce nekog od nas posetiti.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode