Okrutne lezbejke

Krici koji su dopirali iz susedne sobe sablasno su odjekivali u sitnim nocnim satima, bolno mi se zabadajuci u uho i mozak. Gotovo da nisam mogla da prepoznam njen inace prijatni alt; culo se samo roktanje hrapavog glasa koji je tek malo podsecao na zenski, i sladostrasni smeh surovih, beskrupuloznih dzelata. Oni, gospodari-bogovi, tretirali su moju Vericu kao obicno govno, a njoj je to prijalo! Nista nisam mogla da ucinim.
Vezana mokrim uzetom bespomocno sam se bacakala po podu, postizuci samo to da mi se konopac jos dublje useca u meso, cak guli kozu. All, moja patnja nije ni najmanje vazna! Hoce li ona izdrzati, pitala sam se. Po ko zna koji put cujem fijuk sibe, i njen krik. Onda opet fijuk: da mogu, poturila bih svoje lice umesto njenog guza. Znam da je to nemoguce; zatvaram oci i vidim crvene brazde preko njenih predivnih guzova. Moram da joj ublazim bol! Moram da usnama i jezikom dodirnem svaku njenu modricu, da pokupim svaku kap znoja, da joj, preklinjuci je za oprostaj, svaki delic koze prekrijem poljupcima neznijim od ruzinih latica! Oh, moram i zelim, ali sam nemocna i bedna kao crv!
Odjednom se sve utisa. Tisina mi jos teze pada. Cula sam korake, otvaranje i zatvaranje ulaznih vrata, i opet — tisina. A onda odjek njenih tankih stikli o parket. Znala sam da stoji na vratima sobe i da me posmatra ali sam se plasila da otvorim oci.
— Pogledaj me! — naredi muklim glasom.
Ugrizla sam donju usnu i podigla kapke: ugledala sam nakazu! Gospode sta su joj uradili! Kosa rascupana i mokra, na usnama skorela sprema, celo lice podbulo od vatre strasti i batina, a telo isarano snopovima brazda i tragovima znoja. Gadila mi se! Gledajuci me ravno u oci dogegala se do radijatora za koji sam bila vezana. Njeno medunozje je sirilo zadah sperme, znoja i mokrace.
Gadila mi se, a obozavala sam je! Picka mi je bila skroz mokra, pravi potop. Podrignula je kao bavarski kamiondzija i na momenat mi se ucinilo da ce se ispovracati po meni. Natrcila se pred mojim licem i razmakla guzove. Cmar joj je bio rastocen, a picka nesto najjadnije sto sam u zivotu videla! Gotovo u fronclama.
— Cime su ti ovo uradili? — promucala sam placnim glasom.
— Kurcevima debelim kao bezbol palice, pesnicama, flasama …
— Boli?
— Tvoj jezik ce biti melem . . . — rece, uhvati me za kosu pa moju glavu nabi u svoje medunozje.
Promolila sam jezik i osetila razne ukuse. Predivne ukuse! Nisam se ustezala: navalila sam na njenu picku i bulju, halapljivo, kao da cu da ih prozderem. Lizala sam, sisala, grizla i ona je ponovo zadovoljno roktala. Kao da je htela da mi celu glavu nabije u svoju utrobu. Znam da je, drolja, oduvek o tome mastala. Trudila sam se da svoj liz-posao obavim sto bolje i dobijem nagradu.
Jos me je drzala za kosu i sad je prakticno obrisala mojim licem svoje dupe i picku. Svo lice mi je bilo musavo. Okrenula se i pogledala me: bio je to uzasno pokvaren smeh. Mora da sam izgledala vise nego bedno, uvezana kao kobasica i lica umazanog sokovima njenog raspicja.
— Sta sam ja tebi, Miroslava? STA? — cedila je kroz zube svaki slog.
— Partnerka…— prosaputah.
— Kazi to jasno i glasno, kopile nistavno! Hocu da te cujem!
— Mi si moja partnerka, moja devojka…— zaplakah ponovo…
— I sta si ti, nistarijo, danas priredila svojoj devojci?
— Dovela sam cetvoricu ogavnih manijaka koje sam pokupila sa zeleznicke stanice i platila im da ti rade sve sto im padne na pamet.
— Da, ali ti jos uvek ne znas sta su mi sve radili. Bila si vezana, valjala si se tu po tepihu, nemocna, dok su ti oni rasturali partnerku uzduz i popreko. Jebali su me, tucali, karali, ubijali kurcevima…Znas li, pizdo, sta je tu po tebe najgore? Uzivala sam!!! Tom bedom od pickolizackog jezika nikada nisi uspela nista vredno da uradis. A momci su imali tako zestoke pendreke i sake, pa pruteve i — beskvarno kvarnu mastu! Naskakali su sa svih strana i u sve rupe, po dvojica trojica pa i sva cetvorica. Rokali me, gurali mi svasta u picku, dupe i usta, mlatili kao stoku, i sto sam vise batina dobijala to sam ih vise zelela, to sam vise dahtala za njihovom spermom. Uzivala sam kada su me zapisavali…Znala sam da ces mi ti jezikom ocistiti, polizati sav znoj, sluz, spermu i pisoru!
Dok je ovo pricala, zajasila mi je lice, i njena raskokana picka pocela je da prozdire moj jezik. Nabila se do kraja, a onda naglo zamesa.
— SVRSAVAM! — vrisnula je na sav glas.
Bio je to kraj veceri.
Zoru smo docekali u postelji, zagrljeni, smireni - kao hiljade normalnih parova posle normalne intimne ljubavi…

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode