Dobra mama

Ovu pricu cuvam jako dugo u sebi kao najvescu tajnu,koja me muci i koja ce me muciti jako dugo,verovatno dok sam ziv.Odrastao sam sa majkom sam bez oca koi je otisao dok sam bio mali sa nekom drugom zenom.
Majka se nije udavala,ali je imala jednoga prijatelja za koga sam ja znao i koi je dolazio kod nas i mama je isla kod njega.Posto smo ziveli u malom stanu,mama je spavala u kuhinji a ja u sobi,vrata su stalno bila otvorena,tako da sam je vise puta video kako se skida,a jednom sam video nju i njenog prijatelja kako se lizu ali i ako me je to uzbudilo zeleo sam da zaboravim.
Odrastao sam i poceo sam da se bavim svim i svacim.Jednom su mi neki saneri doneli neku garderobu(minisce,haljinice...cipele...),koju je majka jako kriticki ocenila rekla je da vise nema kontrole u bezobraznom oblacenju.Jedino su joj se dopali materijali.Imala je tada 56g.
Ali je bila lepo gradjena i ocuvana za svoje godine i imali smo zaista prijateljski odnos.Rekao sam joj da idem u grad i da scu kasno dosci.Zamolio sam je da mi slozi tu robu i iz zezanja joj rekao da proba nesto i da odusevi svog prijatelja ako bude dosao kod nje.Prekorila me je i uz poljubac izbacila iz kusce.
Napolju je bilo neko tmurno vreme,lutao sam od lokala do lokala i u jednom sam sreo maminog prijatelja oduzetog od alkohola,nekako sam ga ubedio da krene i odvezao ga kusci,od njga sam nazvao mamu ispricao joj sve nasta mi je ona odgovorila:"budala matora,a ja se sredila da ga iznenadim".
Nasmejao sam se i odgovorio da bih bas voleo da vidim sta je to obukla,rekla je- pozuri kusci pa sces videti.Krenuo sam ali sam usput,sreo neko drustvo i prilicno sam se zadrzao sa njima.Kusci sam dosao kasno,prosao pored mamine sobe mislesci da spava.Trgnuo me je njen glas
-Bas si bre,lazov...scekam te tri sata,da bih cula tvoj komentar.Pojavila se u ku-noj haljini koju sam gledao svaki dan,ali je bila obuvena,bila je u cipelama sa visokom stiklom koje je moja devojka zaboravila kod nas.Pocela je da me kritikuje,a onda me je zamolila da zatvorim oci,otkopcala je haljinu i ispred mene je stojala zena,obucena u provokativnu crnu haljinu.sc ta kazes sine,kako mama izgleda?Pitala me je dok je provokativno setala po kusci.Odgovorio sam joj da je super i da mi je drago da imam takvu mamu.
Krenuo sam na spavanje.Laku nosc mama-laku nosc sine i ako pocne da grmi eto mene kod tebe,rekla je u sali mada sam znao da se jako boi grmljavine.Vazi rekoh joj poljubivsi je za laku nosc.Tek sto sam zaspao probudio me je stravican prasak,mama me je pozvala ali sam se pravio da je ne cujem.
Ucla je u moju sobu mumljajusci nesto,drmnula me je i rekla da se pomerim da legne,okrenuo sam se prema zidu i scutao mada me je njena blizina malko uzbudila.U jednom trenutku sam je gurnu i ona je pala sa kreveta ali joj nista nije bilo,izvinuo sam se a ona je pocela da se smeje govoresci da je sincisc porastao a da je mama guzata i da vise nema mesta za oboje.
Poljubila me je i rekla da se slobodno rasirim.A onda je pocela da me ljubi,po grudima,tepajusci mi kako sam porastao,kako nikada nisam kod kusce...Sve je bilo normalno dok nije pocela da me ljubi po trbuhu sve nize i nize.Liznula mi je pupak,tada je u moim gascama poceo da raste moj kurac,scutala je ljubila,da bi u jednom trenutku dodirnula bradom moju nabreklinu".
Uh,ljubi ga majka pa ala mi je on izrastao...Pomerila je gascice malo i liznula kozicu....Sresca mamina....Dusa mila....Sve vise je pomerala gascice da bih na kraju skinula i strpala ga u usta.Bio sam paralisan,pusila ga je tako lepo da sam mislio da scu da umrem.A onda je skinula spavascicu i tiho rekla molim te jebi me ove nosci,jebi me pa mogu da umrem odmah....
Bio sam uzbudjen,zbunjen,tuzan,srescan.Iskoristila je sve to i nabila se na njega...Jebali smo se dugo,svrsavala je u mlazevima,posle pola sata i ja sam svrsio kao nikad do tada.Ponudila me je cigaretom....Ti pusi "malboro" a mama sce da pusi pisu njenu milu.
Nije mnogo proslo napunio sam mamina usta.Ujutru smo se probudili bez mnogo reci,mama je svaku grmljavinu kasnije dobro koristila.

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode