Profesorica Sanja

Najzgodnija profesorica u skoli je Sanja, profesorica hrvatskog i moja razrednica. Ima tridesetak godina, muza Antu i dvoje male djece. Visoka je i pomalo krupna (jakih kostiju), no nije ni najmanje debela. Fantasticno je zgodna. Ima prelijepe ogromne sise, prave grudi boginje plodnosti.
Guza joj je dobra i povelika, ima one siroke kukove stvorene za radanje. Noge su joj divne, ne znas sto je vise seksi na tim dugim nogama: lijepo oblikovane potkoljenice ili snazne butine. Lice joj je krasno, pomalo rusko sa istaknutim jagodicama, kosa crvenkasta i valovita uvijek u nekoj pundi. No profesorica Sanja ne istice previse svoj seksipil.
Oblaci se uvijek pomalo staromodno: kostimi sastavljeni od sakoa i suknje do koljena. Kad dode ljeto skine sako, a ispod je do grla zakopcana bijela kosulja. Nikad nikakvog dekoltea, nikad da suknju digne do sredine butina. To mi je bilo narocito seksi. Dosta mi je bilo poluljepotica koje hodaju polugole. Sanja je pravi zgoditak. O njoj nije bilo nikakvog traca, nikakve joj avanture nisu pripisivali. To me je jos vise palilo.
Pune sam cetiri godine, satove hrvatskog pratio s dignutim kurcem. Dovoljno je bilo da joj cujem onaj mazni, zaneseni glas pa da mi se digne. Jos kad krene setati kroz razred... Iz hrvatskog sam uvijek imao tri. Pismene zadatke sam uvijek pisao vrlo kratke; ni cijelu jednu stranicu. A profesorica Sanja je voljela one duge trostrane zadatke koje su pisale debele streberke. Kroz srednju skolu guzio sam samo svoje vrsnjakinje. Bilo je OK, no ja sam zelio stariju, ali jos dobru picku. Zelio sam picku koja je radala, koja se jebe vec desetak godina, iskusnu dobru picku. Zelio sam profesoricu Sanju.
U drugom polugodistu cetvrtog razreda. Moj je pismeni opet bio kratak. Ovako sam napisao:
"Ponedjeljak je ujutro, ti radis drugu smjenu i jos uvijek slatko spavas. Ante je otisao na posao i odveo djecu u vrtic. Ja otkljucavam vrata, svlacim se i uvlacim se u tvoju bracnu postelju. Ti se prevrces u nemirnom snu. Ruka ti udara u moja prsa. Klizis dlanom prema dolje do moje nabrekle kurcine. Zatvorenih ociju, dok zmiris u nekom polusnu, nabijas se na njega: svrsavas, svrsavas, svrsavas, svrsavas kao nikad do tad. Jos uvijek zmiris dok me ljubis u obraz i sapuces mi: Ante, nikad za deset godina nisi bio bolji. Odmah zatim opet zaspis. Primjecujem to po tvom mirnom disanju. Obrisem kap sperme sa vrha glavica o tvoje usnule napucene usne i odijevam se. Iz predsoblja se jos jednom okrenem da te pogledam. U snu se oblizujes."
Na iducem satu citala je ocjene. Kad je dosla do mene vidno se zarumenila i rekla da sam dobio pet. Tad sam znao da cu je pojebati.
Prekosutra, nakon sata hrvatskog prisao sam joj i rekao kako imam problema i kako bi zelio razgovarati s njom.
- Kakvih problema? - upitala me…
- Intimnih problema - rekao sam.
Dodi kod mene kuci u ponedjeljak ujutro da vidimo taj problem, rekla je i potapsala me po zatvaracu 'leviski'. Dlan joj se odbio o moju krutu kurcinu.
- Veliki problem - dodala je.
U ponedjeljak u osam ujutro zvonio sam na njezinim vratima. Otvorila mi je u fantasticno uskom bijelom bodiju koji su njezine bradavice oslobodene grudnjaka dodatno zatezale, i mikro minici.
- Cekam te vec sat vremena. Da vidimo taj problem - rekla je.
Izvukao sam kurcinu.
- Kakav ljepotan, ne bih te zamijenila s Antom ni u snu - rekla je, i odmah ga se docepala.
Prvo mi je hrapavom sredinom jezika lizala glavic, a onda ga je koliko je mogla uvukla usta. Kakva pusiona. Nitko ne zna sto je pusenje dok mu Sanja ne pusi.
Ja sam joj za to vrijeme milovao sise, a ona bi ga povremeno vadila iz usta, ljubila i govorila:
- Kakav ljepotan!
Skinuo sam joj zatim bodi, polozio je na krevet i stavio joj kurcinu medu sise.
- Jebi me u sise - govorila je.
- Miluj se sama kako si se milovala kad si citala moj pismeni - rekao sam.
Ona je tako stiskala svoje velike sise, a mom je kurcu bilo iznimno lijepo u tom sendvicu. Bojao sam se da ne svrsim prerano medu tim vrelim sisama. Zato sam joj svukao minicu i natopljene gacice i nabio joj ga u picku. Dok sam je guzio rekao sam:
- Kolike su ti sise, sigurno ih mozes sama lizati.
Ona ih je bez rijeci uzela odozdo, pridigla i sisala si bradavice. Ja sam je zato vrijeme furiozno guzio. Dahtala je, grizla si bradavice, mijesala guzovima. Pocela je eksplozivno svrsavati. Ja sam ga tad izvadio sekund prije no sto sam i sam svrsio. Bacio sam veliki mlaz sjemena na njezine sise, a ona je zeljno, kao da joj od toga zivot zavisi, lizala tu spermu.
Kad smo se malo odmorili nabio joj sam ga u supak, a na kraju je opet primila metak u picu.
Zajedno smo otisli u skolu. Ja s jedne, ona s druge strane katedre. Sreli smo se, kao, iduci prema skoli.
Na satu hrvatskog trazila je dobrovoljca da joj pomogne da napravi izvjestaj za tromjesecje, a zatim je rekla:
- Zasto bi to uvijek bili isti dobrovoljci, i pokazala prstom na mene.
Glupani iz razreda su mi se smijali, no da su samo znali kakav smo obiman izvjestaj ja i Sanja te veceri pravili – trajalo je do ponoci!

© 2008 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode