Analni sex

Zašto analni sex?

Fizički - zbog živčanih završetaka u anusu donosi veliko zadovoljstvo osobi u koju se prodire, a da ne spominjem da je muškarcima upravo na taj način stimulirana G-točka koja se nalazi na stražnjoj strani prostate. Osim toga, muškarcima koji prodiru, zbog čvrstih mišića anusa, jača je stimulacija penisa.

Psihički - za muškarce - zabili su još jednu zastavicu; osvojili još jednu rupicu :D
- za žene - potpuno predavanje

Ako se setite još razloga, slobodno ih iznesite...Što se tiče zaštite, preporučljiv je kondom kao zaštita od spolnih , ali (nadam se da to svi znate, al ću ipak reći) ukoliko se radi o stalnom partneru, muškarac može svršiti u anus bez straha od mogućeg začeća. Pritom je zbog praktičnih i higijenskih razloga dobro staviti ručnik pod guzu jer (get real) sperma neće ostati unutra.
Ako ste gadljivi, zaboravite na analni sex jer svi znamo šta je unutra, nemojte očekivati da će sve biti čisto ko suza.
A uostalom, ko je vidio čisti sex, prljavi sex je uvek zabavniji.

Još jedan savet koji će se nekima činiti naporan i bezveze, ali je bolje za devojke da poslušaju. Nakon analnog sexa, prvo pranje, pa tek onda vaginalni. Možda vam se čini zabavnim prodirati u jednu, pa u drugu rupicu, ali nije nimalo higijenski i devojkama može doneti samo nevolje kasnije jer neke bakterije koje funkcionisu u anusu, ne vole boraviti u vagini pa dolazi do raznih infekcija. Uobičajeno je osetiti potrebu za odlaskom u wc za vreme analnog zadovoljenja.

Ako želite to izbeći, cure, prvo ih oterajte pod tuš... ;-))

© 2008 All rights reserved.

Make a free websiteWebnode